Liga Naţională / HCM Constanţa – Potaissa Turda, meciul adevărului

Handbaliştii de la Potaissa Turda sunt neînvinşi în actuala ediţie a Ligii Naţionale, iar miercuri vor disputa derby-ul campionatului, în deplasare, la HCM Constanţa

Campioana en-titre a României la handbal masculin HCM Constanţa s-a impus, duminică, scor 30-25, în meciul disputat în deplasare, în compania formaţiei HC Odorhei şi a preluat din nou conducerea în clasamentul Ligii Naţionale, după 15 etape.

Principala contracandidată a dobrogenilor la titlul de campioană a ţării, Potaissa Turda, a trecut greu, pe teren propriu, scor 29-27, de CSM Bucureşti şi aşteaptă cu optimism derby-ul campionatului cu HCM Constanţa. Meciul este programat miercuri, de la ora 18.00, în cadrul etapei a XVI-a.

Înaintea acestei dispute cele două formaţii sunt singurele neînvinse în actuala stagiune, având fiecare câte 41 de puncte, fiind departajate de golaveraj. Într-o altă partidă din cadrul etapei a XV-a, desfăşurată la sfârşitul săptămânii Minaur Baia Mare a pierdut confruntarea din deplasare cu Ştiinţa Bacău, scor 21-33.

Maramureşenii ocupă poziţia a 10-a a clasamentului, cu 13 puncte şi sunt departe de obiectivul fixat la începutul sezonului, accederea în faza play-off.

Distribuie:

Postaţi un comentariu