LIGA I / Egalul nimănui, Chiajna – CFR 0-0

Chiajna - CFR s-a terminat la egalitate, iar execuţiile tehnice aproape că au lipsit / Foto Dan Bodea

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat în deplasare, la Chiajna, din cadrul etapei a XIII-a a Ligii I de fotbal. Rezultatul are darul de a-i nemulţumi pe ambiii tehnicienii ai celor două combatante.

Dacă Chiajna mai are nişte etape de recuperat, CFR mergea la marginea Bucureştiului după şase meciuri în care a înregistrat o singură înfrângere şi, după trei partide în care jocul feroviarilor dădea semne că se poate mai mult.

Meciul a fost însă, unul fără istoric, cu o singură ocazie clară de gol şi aceea în contul gazdelor, în minutele de prelungire ale primei reprize. CFR a părut mai dinamică şi poate mai motivată în faţa unui adversar pentru care rezultatul de egalitate reprezenta un rezultat echivalent cu o victorie.

Tade a alergat mult şi a apărut periculos în faţa porţii, dar ineficient. Costea mai are doar numele, execuţiile lipsind cu desăvârşire. Per ansamblu Chiajna a fost mai bună, chiar şi plecând de la ideea de a scoate un rezultat de egalitate.

În multe momente jucătorii CFR-ului au părut că se încurcă unul pe celălalt în teren, lucru remarcat şi de antrenorul Petre Grigoraş.

„Nu e plăcută situaţia în care ne aflăm. Am vrut să câştigăm, nu caut scuze, dar nu ne-a ieşit, Chiajna este o echipă ambiţioasă, bătăioasă. Am încercat să înscriem, nu am reuşit şi aşa s-a termiat meciul”, a declarat la finalul partidei tehnicianul CFR-ului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu