Liga I / Copilul de suflet al lui Walter, șef la ”U”

Gabriel Boștină va fi numit administrator special al clubului de fotbal Universitatea Cluj / Foto Dan Bodea

Gabriel Boștină, fostul mijlocaș și căpitan al Universității Cluj în prima perioadă de patronat al lui Florian Walter, va fi instalat oficial în funcția de administrator special al clubului ”studențesc”, după ce Ioan Mărginean a anunțat că și-ar fi înaintat demisia.

Pentru Gabi Boștină funcția de conducere oferită de protectorul său (Florian Walter) nu este una noua. În vara anului 2011 fostul fotbalist a fost ”uns” vicepreședinte al Universitatea Cluj, având atunci și atribuții de supraveghere în domeniul sportiv.

Numirea lui Boștină în fruntea ”șepcilor roșii” este a doua mutare decisivă de la revenirea lui Walter la cârma alb-negrilor. Prima decizia a fost aceea de a-l înlătura din funcția de antrenor a lui Gheorghe Barbu și înlocuirea acestuia cu Mihai Teja.

Ca o curiozitate, atât Boștină cât și Teja au trei lucruri în comun. Primul a fost jucător la Steaua și Dinamo, al doilea a fost ”secund” la cele două formații și, amândoi sunt protejații lui Florian Walter. Universitatea Cluj va întâlni, luni, pe teren propriu, de la ora 19.00, formația Viitorul Voluntari, într-un meci din cadrul etapei a XIII-a din Liga I de fotbal.

Cele două combatante sunt rivale în lupta pentru evitarea retrogradării. ”U” este codașa clasamentului cu 4 puncte și 0 victorii, echipa lui Gică Hagi fiind a 15-a în clasament cu 10 puncte.

Distribuie:

Postaţi un comentariu