Liga 2-a / Tiberiu Csik: “Îi simt pe jucători obosiţi fizic dar şi psihic”

Antrenorul Tibi Csik n-a fost prea entuziast nici de rezultat dar nici de prestaţia elevilor lui

Olimpia Satu Mare a disputat miercuri, prima etapă intermediară din acest campionat, reuşind doar un rezultat de egalitate, 1-1, în dauna celor de la CS Mioveni. În urma acestui rezultat sătmărenii acumulează 14 puncte şi coboară până pe locul opt în clasamnetul seriei a II-a.

Imediat după meciul Olimpia – CS Mioveni a avut loc şi tradiţionala conferinţă de presă în care antrenorii celor două echipe au răspuns tirului de întrebări venite din partea mass media locală.

Ion Moldovan, antrenorul echipei argeşene, s-a arătat mulţumit de evoluţia echipei ba chiar a fost de părere că băieţii lui meritau victoria.

Ion Moldovan

Ion Moldovan

„ A fost un meci bun între două echipe ambiţioase care au creat un spectacol fotbalistic agreabil. Cred că am făcut cel mai bun meci de când am preluat echipa iar dacă ne raportăm la numărul de ocazii avute cred că meritam chiar să câştigăm acest meci. Până la urmă e bun şi acest punct însă cea ce mă bucură cel mai mult este faptul că băieţii au manifestat o atitudine pozitivă în abordarea partidei. Chiar dacă momentan nu suntem pe loc de playoff  nici una dintre echipe, mi-aș dori să ne întâlnim în această fază a competiţiei, cred că fiecare dintre noi are această posibilitate.” a declarat “comisarul” Moldovan.

De partea cealaltă, Tibi Csik, antrenorul “galben albaştrilor” n-a fost prea entuziast nici de rezultat dar nici de prestaţia elevilor lui.

“ Înaintea acestui meci veneam după o înfrângere categorică suferită la Râmnicu Vâlcea şi cred că băieţii au clacat atât fizic dar şi psihic, lucru care s-a văzut în partida cu Mioveniul. Totuşi trebuie să recunosc că sunt mulţumit cu acest punct deoarece puteam foarte bine să nu obţinem nici unul. În repriza a doua mi-a fost frică să nu mai primim un gol şi de aceea am închis jocul. Mioveniul este o echipă bună, cu jucători experimentați, cu un antrenor pe măsură şi chiar dacă toată lumea se aștepta să câștigăm din privința clasamentului, pentru că sunt sub noi, s-a adeverit încă odată că nicio echipă nu este bătută dinainte. În ultima etapă a turului ne deplasăm la Bistriţa, echipă care-şi doreşte promovarea în Liga 1, motiv pentru care ne aşteaptă un joc foarte dificil. Sigur că nu avem timp să ne plângem de milă şi tot ce ne rămâne de făcut este să strâmgem rândurile şi să mergem cu curaj după puncte. “ a declarat antrenorul Csik.

Rezultate etapa a X-a.Liga a 2-a, seria a II-a

Metalul Reşiţa – Universitatea Craiova 1-0
Olimpia Satu Mare – CS Mioveni 1-1
Minerul Motru – FC Bihor 1-2
FC Olt Slatina – UTA Arad 1-0
CS U Craiova – CSM Râmnicu Vâlcea 3-1
ASA Târgu Mureş – Gloria Bistriţa 2-1

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu