Liga 1 / Conceicao a preluat CFR-ul

Foto: Dan Bodea

Antrenorul portughez Antonio Conceicao a revenit la Cluj pentru a prelua formaţia CFR după 6 ani. În vârstă de 54 de ani, fostul fundaş al lui FC Porto şi-a dat acordul pentru a pregăti fosta campioană a României până la finalul sezonului în curs. Conceicao îl înlocuieşte pe banca tehnică a vişiniilor pe Francisc Dican, dat afară de conducerea feroviarilor la sfârşitul săptămânii trecute, după un 0-0 pe teren propriu în compania Concordiei Chiajna.

Antonio Conceicao este primul antrenor străin din istoria CFR-ului care se întoarce la Cluj. În perioada aprilie – noiembrie 2009 portughezul a mai pregătit gruparea din cartierul Gruia și a cîștigat Cupa și Supercupa României. Antonio Conceicao a mai antrenat în Liga 1 formațiile FC Brașov, 17 meciuri între 2010-2011, și Astra Giurgiu, 5 meciuri în 2012.

Portughezul o preia pe CFR pe locul 9 al clasamentului, cu 23 de puncte și are o misiune aproape imposibilă de a califica trupa clujeană în play-off-ul Ligii 1. Singura speranță a vișiniilor de a mai prinde una dintre primele șase poziții ale clasamentului ar fi recuperarea deficitului de 6 puncte cu care a început actualul campionat, din cauza datoriilor financiare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu