Le-au ieșit calculele. ”U” a făcut instrucție cu Arieșul. Luni pleacă în Turcia

Foto: Dan Bodea

După ce s-au concentrat pe reacomodarea la efort și pe pregătirea fizică, fotbaliștii de la Universitatea au disputat, sâmbătă, primul meci din noul an. Alb-negrii au arătat multă poftă de fotbal în întâlnirea cu Arieșul Turda, pe care au învins-o cu un sec 5-0. Câteva sute de suporteri au ținut să fie alături de alb-negrii și staff-ul tehnic. Mesajul fanilor a fost cât se poate de clar: „În anul acesta de glorie, promovați și faceți istorie!”, iar fotbaliștii lui Bogdan Lobonț au reacționat imediat.

Foto: Dan Bodea

Dorin Goga a deschis scorul după ceva mai mult de 10 minute de joc. Golgheterul Cristian Gavra a ținut să arate că forma din prima parte a sezonului nu a fost întâmplătoare și a dublat avantajul „studenților”, pentru ca Octavian Abrudan să stabilească scorul primei reprize. Mulțumit de ceea ce au arătat elevii lui în prima repriză, Lobonț a decis să înceapă actul secund cu o formulă de joc nouă. Chiar și așa fotbaliștii universitari au arătat că și-au făcut temele de vacanță și au continuat să controleze jocul și să-și creeze oportunități de a înscrie la poarta adversă.

Foto: Dan Bodea

Până la finalul întâlnirii au mai punctat Florescu și Marius Coman. Ultima achiziție a „Șepcilor roșii”, atacantul Mircea Axente nu a fost folosit niciun minut în întâlnirea cu Arieșul Turda, însă în repriza a doua au evoluat Ionuț Ursu și Nicolae Pârvulescu, celelalte două achiziții ale alb-negrilor din această iarnă. Luni, trupa lui Bogdan Lobonț va pleca în cantonament în Turcia, unde vor efectua un stagiu de pregătire până pe 6 februarie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu