Le-au explicat cum stă treaba cu milităria! U-BT s-a impus categoric pe terenul Stelei

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Cel mai atractiv meci al etapei a 7-a din Liga Națională de Baschet Masculin (LNBM), Steaua – U-BT Cluj-Napoca, s-a terminat cu victoria categorică a alb-negrilor care au condus în permanență pe tabela de marcaj și au obținut a șaptea victorie stagională, din tot atâtea meciuri disputate.

Trupa lui Mihai Silvășan a început foarte bine înfruntarea din Capitală și și-au făcut meciul ușor încă din primul sfert pe care și l-au adjudecat cu scorul de 16-21. Diferența de valoare și de atitudine a fost și mai evidentă în cel de al doilea parțial pe care alb-negii l-au câștigat la o diferență de 8 puncte, scor 17-25. Astfel, la pauza mare clujenii aveau deja un avans de 13 puncte, scor 33-46.

Și după revenirea echipelor pe parchet diferența a continuat să crească în favoarea ardelenilor care și-au conturat succesul categoric, cu fiecare acțiune de atac pe care au construit-o. 14-23 și 17-19 au fost scorurile în sferturile trei, respectiv patru, și U-BT continuă să defileze în LNBM, fiind singura echipă care nu are vreo înfrângere în actualul campionat.

La jumătatea săptămânii viitoare U-BT va disputa ultimul joc din prima fază a grupelor FIBA Europe Cup, pe teren propriu, cu Enisey Krasnoyarsk. Clujenii sunt deja calificați între primele 16 echipe ale competiției continentale, meciul de miercuri, 27 noiembrie, contând doar pentru configurația finală a grupei G.

Distribuie:

Postaţi un comentariu