Judo / Alexandra Pop s-a „încălzit” pentru Europene

Judoka Alexandra Pop a cucerit titlul naţional la categoria 48 de kilograme şi se pregăteşte pentru Campionatele Europene de la sfârşitul lunii, din Franţa / FOTO: Dan Bodea

Judoka Alexandra Pop a cucerit titlul naţional, în limitele categoriei 48 de kilograme, din cadrul Campionatelor Naţionale individuale sub 21 de ani. Pentru sportiva legitimată la CSM – ”U” Cluj întrecerea de la Deva a reprezentat ultima repetiţie înaintea Campionatelor Europene, programate la sfârşitul lunii aprilie în Franţa. La naţionalele de la Deva a triumfat şi Ştefania Dobre, legitimată tot la CSM – ”U” Cluj.

Sportiva pregătită de Geanina Andreica s-a impus la categoria 57 de kilograme. Alte 8 medalii de bronz au fost cucerite de sportive clujene însă, trebuie menţionat că acestea sunt încă junioare. „A fost o competiţie reuşită, iar evoluţia fetelor m-a mulţumit, deşi am fi putut mai mult.

Fetele medaliate cu bronz sunt mult mai mici decât categoria la care au participat, iar acest lucru ne dă speranţe că pe viitor vor avea rezultate mult mai bune”, a declarat antrenorarea Geanina Andreica. La Campionatele Europene feminine de judo din Franţa, alături de Alexandra Pop, Clujul va mai fi reprezentat de Corina Căprioriu şi Loredana Ohâi.

Distribuie:

Postaţi un comentariu