În prag de sărbători campioanele de la ”U” Olimpia și-au prezentat noul echipament

Foto: Dan Bodea

Fotbalistele de la FC Universitatea Olimpia Cluj-Napoca vor evolua în partea a doua a campionatului în noile echipamente puse la dispoziție de o companie franceză, care a devenit astfel, sponsorul tehnic al campioanelor României.

Inițiativa creării unui model de echipament personalizat pentru fetele de la ”U” Olimpia a aparținut studenților de la Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca. În urmă cu aproximativ două luni aceștia au expus mai multe variante de echipament și le-au invitat pe fotbaliste să aleagă modelul câștigător.

Între timp oficialii olimpicelor au semnat un protocol de colaborare cu un producător francez de echipament sportiv, astfel că, noul model a fost lansat concomitent cu celelalte accesorii puse la dispoziția fotbalistelor. „Suntem foarte încântați de acest parteneriat, deoarece este o premieră pentru gama adresată cluburilor profesioniste, iar toate echipamentele de joc vor avea o textură specială cu imprimarea culorilor direct în material. este un parteneriat special, deoarece în 2020 brandu-ul francez va fi alături de noi la împlinirea a 10 ani de existență pe scena fotbalului feminin romanesc”, a declarat Alin Cioban Președintele Executiv al clubului.

Foto: Dan Bodea

FC ”U” Olimpia Cluj este campioana României la fotbal feminin, din 2011 încoace, practic de la înființare. În actualul campionat echipa pregătită de Iulian Szekely a terminat prima parte a sezonului pe primul loc al clasamentului, după un parcurs aproape impecabil (”U” Olimpia a câștigat 10 din cele 11 meciuri disputate în Liga 1 de fotbal feminin).

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu