Handbal / “U” Jolidon s-a “înecat” la Constanţa

Florina Chintoan (foto) a marcat şase goluri cu Neptun Constanţa dar nu a putut evita înfrângerea echipei "U" Jolidon în meciul din cadrul etapei a VII-a

Fosta vicecampioană a României la handbal feminin, Universitatea Jolidon Cluj, a fost călcată în picioare de nou promovata Neptun Constanţa într-un meci din cadrul etapei a VII-a a Ligii Naţionale.

Dobrogencele le-au administrat clujencelor cea mai usturătoare înfrângere din actualul sezon şi s-au impus cu 33-25. Clujencele au reuşit contraperformanţa de a conduce o singură dată pe tabela de marcaj (1-0) în minutul unu al meciului.

A urmat un recital al jucătoarei Sheiko, de la gazde, care a marcat de şase ori în ceva mai mult de 10 minute şi Neptun Constanţa s-a desprins în câştigătoare încă de la pauză (18-9).

Nimic nu a funcţionat în jocul echipei clujene nici în repriza secundă cu toate că Vintilă şi Chintoan au încercat în permanenţă să reducă din diferenţa de scor cu care Neptun Constanţa conducea pe tabelă.

Senocico şi Tivadar au fost de nerecunoscut, prima a reuşit doar două goluri, în timp ce Miki a punctat o singură dată. “Nu sunt multe de spus după un astfel de joc.Trebuie să le felicităm pe jucătoarele gazde şi să sperăm că până la meciurile cu PAOK vom reuşi să ne revenim”, a declarat la finalul partidei Cosmin Sălăjan, director sportiv “U” Jolidon.

La sfârşitul săptămânii viitoare, sâmbătă şi duminică, clujencele vor evolua pe teren propriu, în dubla manşă din turul III al Cupei EHF cu PAOK Salonic, campioana Greciei.

Distribuie:

Postaţi un comentariu