Galerie foto/ Handbal: ”U” Jolidon, la prima victorie în Memorialul Tiberiu Rusu

Florina Chintoan (Foto prim plan) nu a putut fi neutralizată de apărarea lui SCM Craiova (FOTO: Dan Bodea)

După ce în prima zi a turneului ”U” Jolidon a fost învinsă de naționala de tinere a României (31-34), sâmbătă a venit și rândul primei vitorii a clujencelor în cadrul turneului amical dedicat memoriei fostului mare antrenor Tiberiu Rusu. Clujencele au trecut cu scorul de 28-23 de SCM Craiova, echipa antrenată de fost jucătoare a lui ”U”, Carmen Amariei.

Cu Andreea Tetean și Florina Chintoan în formă de zile mari, „studentele” au reușit să repare problemele din primul meci al turneului, disputat în compania selecționatei feminine de tineret. Multe mai concentratele în ceea ce privește controlul mingii, handbalistele antrenate de Horațiu Pașca au preluat imediat controlul jocului și le-au dat mult de fucră oltencelor care au părut a fi cu gândul mai mult la vacanță. Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 17-12, mulțumită jocului foarte bun pe contraatac al Florinei Chintoan, care a pedepsit tranziția defensivă foarte lentră a adversarelor ori de câte ori a avut ocazia.

În repriza secundă, pe parchet și-au făcut apariția și tinerele speranțe ale echipei universitare. Chiar și-așa, craiovencele nu au izbutit să schimbe soarta partidei. Andreea Tetean a înscris de pe extremă la aproape fiecare încercare, iar pe final Senocico a reușit și ea câteva goluri care au risipit orice urmă de emoție. Scorul final a fost 34-31 pentru ”U”Jolidon Cluj, care duminică va disputa ultima partidă din cadrul acestui turneu, în compania handbalistelor de la HCM Râmnicu Vâlcea.

Principalele marcatoare ale meciului au fost Andreea Tetean (7 goluri) și Florina Chintoan (6 goluri) în timp ce de la oaspete s-a remarcat extrema stângă Carmen Ilie (4 goluri) și Ionel Goran (4 goluri).

Mai jos puteți viziona o galerie foto realizată de Dan Bodea.

[nggallery id=331]

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu