Handbal / Au pierdut pe mâna lor

FOTO: Dan Bodea

Potaissa Turda și Dinamo București au oferit un veritabil regal handbalistic, în meciul disputat în capitală, în cadrul etapei a XXI a Ligii Naționale. Gazdele s-au impus cu 34-31 la capătul unei înfruntări în care clujenii au evoluat foarte bine în primele 30 de minute, și fără luciditate în partea a doua a meciului. Practic prima repriză a fost la discreția ardelenilor care au jucat fără inhibiții deși, au fost lipsiți de aportul lui Nenad Savic, acesta acuzând dureri stomacale.

După primele 15 minute în care cele două combatante au mers cap la cap, Potaissa a profitat de numeroasele erori din defensiva dinamovistă și a intrat la cabine la adăpostul unui avantaj de 5 goluri (20-15). Clujeni au marcat primii și în repriza a doua luând un avans de 6 goluri, moment în care cei de la Dinamo s-au dezmeticit și au început să pună mari probleme defensivei ardelenilor. Deși au reușit să păstreze echilibrul pe tabela de marcaj, turdenii au cedat pe final de joc pierzând meciul pe mâna lor.

”I-am prins într-o zi în care erau de bătut. Noi am venit fără stres, știam că avem doar de câștigat din acest meci. Am făcut o primă repriză foarte bună, dar Dinamo ne-a obișnuit: are reveniri foarte puternice pe finaluri de joc, s-a văzut în cupele europene, la Târgu Jiu, la Turda în tur și în alte meciuri”, a declarat la finalul meciului președintele Potaissei, Flavius Sâsâeac.

Distribuie:

Postaţi un comentariu