Goga a înscris golul 100, în victoria lui ”U” la Târgu Jiu

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Universitatea Cluj s-a impus cu scorul de 5-1 în meciul disputat în deplasare, în compania formației Pandurii Târgu Jiu. Succesul categoric al ”Șepcilor roșii” nu a știrbit cu nimic momentul istoric pe care Dorin Goga l-a trăit în minutul 42. Atacantul a marcat lui golul cu numărul 100 în tricoul Universității, cu un șut deviat de unul dintre apărătorii gorjenilor.

Până la golul lui Goga, ”U” a mai ratat câteva oportunități de a înscrie, în debutul partidei. Același Goga a iterceptat o degajare greșită a portarului gazdelor, i-a pasat lui Ene, iar acesta a îndeplinit o simplă formalitate și a deschis scorul (min.32). Pandurii au replicat în repriza a doua prin Raiciu care l-a pus la încercare pe Dur Bozoancă cu un șut de la distanță (min. 54), apoi s-a pierdut cu firea într-o fază în care scăpase în situație favorabilă.

Golgheterul Cristian Gavra a lămurit lucrurile în minutul 67. Nicolae Pîrvulescu a redus din diferență în minutul 79, dar ultimul cuvânt l-au avut puștii lui Mircea Cojocaru. Kofi Twumasi a dus scorul la 4-1, cu un șut frumos din afara careului, iar Hațiegan a închis tabela în minutul 90+1. La sfârșitul acestei săptămâni ”U” va juca în deplasare, la Metaloglobus București, într-un meci din etapa a 20-a, prima a returului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu