Ganea, despre eşecul cu Ripensia: „E foarte ruşinos!”

Ganea este tot mai contestat de suporterii Universităţii / Foto: Dan Bodea
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Universitatea Cluj a suferit un nou eşec umilitor, de această dată în Cupa României. „Şepcile roşii” au pierdut, scor 1-2, în faţa Ripensiei Timişoara, echipă care activează în liga a V-a.

Ionel Ganea regretă că a aliniat un prim 11 alcătuit din jucători proveniţi de la Centrul de Copii şi Juniori ai clubului „studenţesc”. „Ripensia a câştigat meritat, pe greşelile noastre. Le-am oferit o şansă mai multor tineri din lot, dar m-am înşelat, din păcate. Nu este ruşinos, e foarte ruşinos. Pentru o echipă de Liga I e foarte ruşinos!”, a declarat tehnicianul clujenilor, conform sporttim.ro.

„Ganezul” a ales să menajeze titularii cu Ripensia pentru jocul de vineri cu Săgeata Năvodari, una dintre contracandidatele alb-negrilor la evitarea retrogradării. „Normal că m-a interesat şi acest joc, dar am menajat câţiva jucători de bază. O echipă care şi-a dorit victoria mai mult ca noi, a meritat victoria. Dacă au câştigat, înseamnă că sunt mai mai buni ca noi”, a precizat Ganea, care are zilele numărate la Cluj. Fanii „şepcilor” sunt foc şi pară pe tânărul tehnician, căruia i-au cerut demisia.

Meciul dintre Universitatea Cluj şi Săgeata Năvodari va avea loc vineri, pe Cluj Arena, de la ora 20.30.

Postaţi un comentariu