Galerie foto/ ”U” BT Mobitelco, locul 4 fără strălucire la final de sezon

Indiferent cine l-a apărat, Goran Martinic (foto în albastru) nu a putut fi oprit, marcând 20 de puncte în victoria echipei sale (Foto: Dan Bodea)

Consumul de energie din seriile de cinci meciuri cu CSU Sibiu și Asesoft Ploiești a făcut ca lupta clujenilor  cu BC Mureș pentru medaliile de bronz să nu aibă niciun istoric, „studenții” fiind învinși fără drept de apel în meciul doi, scor 84-59, de formația mureșeană cu care clujenii nu au mai căștigat vreun meci de două sezoane, cedând în acest sezon și medaliile de bronz în minimum de partide.

După înfrângerea din primul meci al seriei de trei începută la Tîrgu-Mureș, clujenii promiteau o partidă mai disputată pe teren propriu. Cu toate acestea, jocul gazdelor a refuzat să meargă, baschetbaliștii antrenați de Dorin Pintea lăsând pe alocuri impresia că miza întâlnirii nu îi poate motiva sub nicio formă.

De cealaltă parte, mureșenii și-au văzut de jocul bine organizat, și-au alergat adversarul atât în ofensivă cât și în defensivă și beneficiind de pe urma unei zile faste la reușitele din acțiune, au reușit să-și impună punctul de vedere încă din startul partidei, când și-au creat un avantaj copios pe tabelă, menținut până la pauza mare, când diferența era deja de 20 de puncte (30-50).

Cu un Cătălin Baciu rupt de joc din cauza numeroaselor neînțelegeri și confuzii de pe faza de atac, clujenii nu au reușit revenirea în repriza secundă, în ciuda unei evoluții bune a americanului Josh Sparks, singurul component al trupei în „alb-negru”, care a izbutit să se remarce pozitiv cel puțin în ceea ce privește statistica. S-a terminat 84-59 pentru BC Mureș care a câștigat seria cu scorul general de 2-0 și a obținut astfel medaliile de bronz,  după ce în sezonul precedent obținuse argintul Ligii Naționale de Baschet Masculin.

 „Mi-am dorit foarte mult să nu încheiem acest campionat cu o înfrângere acasă, însă astăzi, ca și în meciul de la Mureș, am luat o lecție de bachet. Au fost mai motivați, mai exacți în tot ce au făcut și au meritat victoria. Îmi pare foarte rău pentru publicul clujean că nu am reușit să câștigăm acest meci și că am rămas cu această ultimă imagine destul de urâtă. Întotdeauna ultima impresie contează și, practic, am șters cu buretele tot ce am făcut în playoff-ul ăsta și în campionat. Pentru mine urmează o pauză de o săptămână, să îmi revin. În zilele urmatoare se va întruni board-ul clubului și se vor lua decizii în ce privește echipa”, a declarat antrenorul lui ”U” BT Mobitelco, Dorin Pintea.

 

[stextbox id=”custom” caption=”Principalii performeri ai meciului:”]

U BT Mobitelco: Josh Sparks (14 puncte, 5 recuperări), Darius Hargrove (11 puncte, 6 pase decisive)

BC Mureș: Goran Martinic (20 de puncte, 6 pase decisive, 5 recuperări), Alexander Mladenovic (16 puncte, 10 recuperări), Vaidotas Peciukas (12 puncte, 4 pase decisive)

[/stextbox]

Mai jos puteți viziona o galerie foto realizată de Dan Bodea.

Distribuie:

Postaţi un comentariu