Fotbalistele de la ”U” Olimpia vor purta echipament creat de studenții de la UAD! GALERIE FOTO

Foto: Dan Bodea

Studenții Universității de Artă și Design (UAD) Cluj au creat mai multe modele de echipament pe care le-au propus oficialilor campioanei României la fotbal feminin, ”U” Olimpia Cluj. Machetele au fost expuse în Piața Muzeului din Cluj-Napoca, iar la eveniment au fost invitate și fotbalistele pregătite de Mirel Albon.

Acestea au admirat lucrările studenților și s-au declarat încântate de ideea lor. „A fost o experiență frumoasă, nu ne așteptam la așa ceva. Am văzut că studenţii s-au documentat, ştiu multe chestii despre noi şi au creat câteva modele foarte apropiate de sufletul nostru. Chiar am ales două, trei modele de echipament în care vrem să jucăm”, a declarat căpitanul echipei Maria Ficzay.

”U” Olimpia Cluj va îmbrăca noile echipamente propuse de studenţi în această toamnă, a dat asigurări președintele Alin Cioban. „A fost o experienţă emoţionantă şi pentru fete, dar şi pentru noi, pentru că am văzut lucrările studenţilor dedicate nouă. Fetele vor decide modelul câştigător, iar când vor fi terminate va fi o lansare oficială şi dorim să le avem ca şi prezentare până la finalul turului de campionat”, a declarat Cioban.

Pentru ”U” Olimpia urmează un meci în deplasare extrem de important la sfârșitul acestei săptămâni, la Galați, în compania echipei locale Universitatea.

Distribuie:

Postaţi un comentariu