Fotbal / Vasile Avram îşi lansează candidatura la şefia FRF, la Cluj

Fostul arbitru Vasile Avram îşi va lansa, vineri, la Cluj, candidatura sşi programul său pentru alegerile în funcţia de preşedinte al FRF

Vineri, fostul arbitru Vasile Avram se va afla la Cluj-Napoca, în cadrul turneului de promovare a candidaturii sale la şefia Federaţiei Române de Fotbal (FRF). Avram va purta o serie de discuţii cu reprezentanţii structurilor sportive afiliate la FRF din judeţul Cluj şi îşi va prezentat oficial programul de candidatură şi planul strategic de dezvoltare a fotbalului românesc.

Printre proiectele sale, în cazul în care va fi ales şef al FRF, Vasile Avram a menţionat că în primele trei luni de mandat vrea să dispună revizuirea tuturor statutelor şi regulamentelor de fotbal, care trebuie puse în concordanţă cu regulamentele FIFA, UEFA, dar şi cu legislaţia din Uniunea Europeană.

Totodată, printre obiectivele sale se numără reorganizarea FRF într-o structură rapidă şi modernă, schimbarea rolului şi structurii Comitetului Executiv, constituirea unui raport de ţară pentru fotbal, modul de redistribuire a bugetului, înfiinţarea Academiei Naţionale pentru Fotbal, care va avea patru departamente, iniţierea unor proiecte de lege vizând oportunităţi pentru organizatorii de competiţii.

Candidatul la preşedinţia FRF a adăugat că planul său naţional strategic are la bază patru piloni: echipa naţională, Liga I, dezvoltarea fotbalului şi evenimentele majore.

Distribuie:

Postaţi un comentariu