Fotbal / Afaceristul clujean Adrian Marţian nu mai este dorit la UTA

Adrian Marţian nu mai este dorit de nimeni la UTA Arad, iar fostele glorii îi cer să predea actele clubului unor oameni competenţi

Patronul clubului de fotbal UTA, omul de afaceri clujean Adrian Marţian nu mai este dorit la Arad nici de fostele glorii ale clubului. Fostul internaţional Flavius Domide este de părere că UTA ar trebui preluată de nişte oameni competenţi din Arad. Marţian şi-a pierdut orice susţinere în Arad după ce a anunţat că vrea să mute echipa în comuna clujeană Jucu.

„Când a fost adus la UTA acest Adrian Marţian a promis că echipa va creşte, susţinând că în apropierea lui este Adrian Mutu. Dar totul a fost un foc de paie. Jucătorii nu au ce să mănânce sau unde să doarmă. Din păcate, la el sunt toate actele, trebuie să-l convingem să meargă mai departe la Arad, dacă vrea, sau, dacă nu, să predea echipa unor oameni competenţi din Arad”, a reacţionat Domide.

Fostul internaţional a mai spus că aşteaptă sprijin de la autorităţile locale care trebuie neapărat să se alăture eforturilor de salvare a echipei fanion a judeţului Arad.

Distribuie:

Postaţi un comentariu