Falimentul lui ”U” amânat încă două săptămîni

Foto: Dan Bodea

Clubul de fotbal Universitatea Cluj a obținut, miercuri, o nouă amânare în procesul în care i se cere falimentul. Tribunalul Botoșani a anunțat un nou termen, pentru data de 14 aprilie. Oficialii echipei Universitatea Cluj au prezentat un document prin care arată că, miercuri, 10 martie, în conturile clubului va intra prima tranșă de bani de la un investitor, scrie stiridesport.ro.

În total vor fi trei tranșe, iar suma totală a tranyacției se ridică la aproximativ 600.000 de euro. Firma care va da acești bani este din Hong Kong, conform actelor prezentate în fața judecătorului sindic. Sursa citata mai scrie că noul investitor este, cel mai probabil, spaniolul Andres Hernandez, despre care se spune ca ar fi interesat să preia clubul și a cărui companie, BCK Oil West, are sedii în Bistrița, Rusia și Hong Kong. Decizia de miercuri ar putea amâna și greva angajaților clubului.

Aceștia au decis să blocheze activitatea clubului după ce nu și-au mai primit salariile de 8 luni. Reamintim că recent Comisia de soluționare a litigiilor din cadrul Federației Romîne de Fotbal le-a dat câștig de cauză lui Emilian Dolha și lui Ionel Ganea care au cerut intrarea clubului în faliment dac acesta nu-și va achita datoriile către cei doi, în valoare de aproximativ 150.000 de euro.

Distribuie:

Postaţi un comentariu