Eurogol, doi jucători accidentați și o eliminare. CFR a părăsit Liga Campionilor

Foto: Dan Bodea

Campioana României a terminat neînvinsă, scor 1-1, returul cu Malmo din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, dar rezultatul nu a fost suficient pentru accederea în faza următoare a competiției. Djokovic a marcat din foarfece, dar accidentarea lui Deac și eliminarea stupidă a lui Culio au decis soarta calificării. Suedezii au avut prima oportunitate în minutul doi, dar pasa lui Rieks în gura porţii nu a fost ajunsă de Strandberg.

Dacă în partida de la Cluj CFR-ul nu a trimis niciun șut pe spațiul porții, la Malmo Țucudean a fost aproape să deschidă scorul la chiar prima tentativă de țintă (min. 8). Dahlin a avut un reflex excelent și și-a salvat echipa. În minutul 34 Deac a fost faultat dur de Nielsen și din lovitura liberă ce a rezultat Djokovic a marcat un gol de poveste. Foarfece de la 14 metri, fără replică pentru Dahlin.

Înainte de finalul primei reprize Deac nu a mai putut continua jocul și a fost înlocuit cu Mailat. În minutele adiționale ambele combatante putea să înscrie. Rosenberg (min. 47) a șutat violent în în bara porţii lui Arlauskis, iar în minutul 49 Mailat a făcut o fază frumoasă, l-a găsit pe Țucudean în poziție ideal, dar șutul golgheterului Ligii 1 a fost scos cu încă o intervenție formidabilă de Dahlin.

La 10 minute de la reluare suedezii au reuşit să egaleze, tot printr-un gol de excepţie. Traustason a șutat impecabil în vinclul porții lui Arlauskis. La 1-1 jocul a devenit și mai încrâncenat și Culio a cedat emoțional. Mai întâi a fost avertizat cu un cartonaș galben (min. 62), după un fault asupra lui Rosenberg, iar în minutul 76 a fost eliminat, după o intrare periculoasă asupra lui Christiansen. Gazdele au știut să conserve rezultatul, CFR a fost incapabilă să găsească drumul spre poarta lui Dahlin și s-a terminat 1-1.

Eliminată din Liga Campionilor, trupa din Gruia va continua în Europa League, în turul trei preliminar, unde va întâlni învingătoarea dintre Alashkert, din Armenia şi Sutjeska, din Muntenegru. În tur, Alashkert s-a impus, scor 1-0, returul urmând să aibă loc joi, 2 august. Manşa I va a vea loc la 9 august, în deplasare, iar returul la 16 august, la Cluj-Napoca.

Distribuie:

Postaţi un comentariu