Ecuație rezolvată! ”U” Cluj va juca barajul pentru promovarea în Liga 1. De ziua lor zeci de copii au urcat în peluză și au cântat alături de fani

Foto: Dan Bodea

Meciul disputat în ultima etapă a sezonului 2018/2019 în Liga 2 a coincis cu al 25-lea succes stagional. Alb-negrii s-au impus fără niciun fel de emoții în fața pandurilor din Târgu Jiu, scor 2-0, și a încheiat campionatul pe poziția a treia a podiumului, cea care le dă dreptul de a disputa dubla de baraj pentru accederea în primul eșalon.

Foto: Dan Bodea

Dorin Goga a marcat ambele goluri ale „Șepcilor roșii” 9min. 10 și 58) și a terminat pe locul 3 în topul golgheterilor din eșalonul al doilea, cu 17 reușite, 8 mai puține decât golgheterul la zi, Cristian Gavra. Universitarii au disputat ultimul meci al sezonului într-un echipament negru, special creat în amintirea lui Radu Țenter, suporterul care și-a pierdut viața la începutul lunii martie.

Foto: Dan Bodea

Și nu a fost singurul element care a dat culoare întâlnirii cu Pandurii. Suporterii din Peluza „Șepcile roșii” au etalat mai multe lucrări realizate de copii în cadrul acțiunii „Coregrafia copiilor”, derulată în ultimele trei zile la stadionul Cluj Arena. Mai mult, la pauza meciului zeci de copii însoțiți de părinți au fost invitați în Peluza „Șepcile roșii” unde, alături de fani au cântat și au scandat pentru ”U”.

Foto: Dan Bodea

Adversara Universității Cluj, în barajul de promovare, va fi stabilită duminică, la capătul înfruntării dintre FC Hermannstadt și Dunărea Călărași. Luni, la sediul Federației Române de Fotbal va avea loc tragerea la sorți pentru a se stabili ordinea meciurilor din baraj.

Distribuie:

Postaţi un comentariu