„U” Cluj | Două săptămâni până la promovare

Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj a încheiat en-fanfare ediția 2016/2017 a Ligii a IV-a Cluj și mai are la dispoziție două săptămâni pentru a pregăti barajul de promovare în eșalonul terț. Trupa lui Marius Popescu a făcut instrucție în ltima etapă, scor 5-0 cu Vulturul Mintiu Gherlii și a terminat pe prima poziție a clasamentului Ligii a IV-a cu 82 de puncte, record absolut pentru România.

„Am încheiat un an greu, dificil, dar înainte să tragem linie mai avem două meciuri. Vrem să câştigăm barajul şi să promovăm în Liga a III-a, pentru că de fapt asta este strategia noastră, să promovăm în fiecare an. Așa la o primă vedere ne mulțumește și mă mulțumește doar faptul că am câștigat toate meciurile, altă miză nici nu aveam. Una peste alta am muncit la configurarea unui nucleu de jucători, avem foarte mulți tineri pentru care acest sezon a fost foarte bun, pentru că au jucat multe minute”, a spus Popescu. Pentru accederea în Liga a III-a Universitatea Cluj va juca împotriva campioanei din Maramureș, însă, pentru a-și afla adversarul trebuie să aștepte meciul care va desemna campioana din județul vecin.

Asociația Județeană de Fotbal Maramureș a organizat Liga a IV-a pe două serii, Nord și Sud, astfel că, Avântul Bârsana (campioana nordului) și FC Lăpușul Târgu Lăpuș trebuie să-și dispute ”coroana” înainte să o înfrunte pe ”U” în barajul de promovare. Meciurile, din barajul de accedere în Liga a III-a, sunt programate pe 17 iunie, turul (în Maramureș), respectiv pe 24 iunie, returul la Cluj-Napoca.

Distribuie:

Postaţi un comentariu