Doliu în familia ”U”! Din înaltul peluzei, Radu Țenter a urcat la cer

Radu Țenter, fiul antrenorului de baschet Marcel Țenter, și unul dintre cei mai fideli suporteri ai Universității Cluj, a murit. Radu Țenter a fost lovit de o mașină, la sfârșitul săptămânii trecute. În urma impactului fiul fostului sportiv a suferit un traumatism sever la cap și a fost internat în stare critică. La câteva ore de la nefericitul eveniment Radu Țenter a intrat în moarte cerebrală.

În noaptea de miercuri spre joi Radu a pierdut lupta cu viața. Familia tânărului a decis ca o parte din organele sale să fie prelevate pentru a și transplantate persoanelor care sunt pe listele de așteptare. Pe o astfel de listă de așteptare se regăsește chiar tatăl suporterului universitar. Marcel Țenter așteaptă de câțiva ani să-i fie transplantat un rinichi. Conform ziardecluj.ro Radu Țenter ar fi încercat în urmă cu ceva timp sa îi doneze un rinichi tatălui său, însă erau incompatibili.

Foto: Dan Bodea

La toate evenimentele sportive de la sfârșitul săptămânii trecute în care au fost implicate echipele Universității Cluj, suporterii au transmis mesaje de susținere pentru Radu și familia lui. În noaptea în care Radu și-a trăit ultimele momente de viață zeci de suporteri ai lui ”U” au stat la căpătâiul prietenului lor și s-au rugat pentru o minune.

Distribuie:

Postaţi un comentariu