Cupa României / Anul CSM-ului

Handbalistele de la HCM Baia Mare (foto, în alb şi negru) au cedat în faţa rivalelor de la CSM Bucureşti, în semifinalele Cupei României, în turneul final Four de la Sala Polivalentă Cluj-Napoca / Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de handbal CSM București a câștigat prima semifinală din cadrul turneului Final Four al Cupei României, scor 26-25 cu HCM Baia Mare și este prima finalistă a competiției ce se desfășoară în aceste zile la Sala Polivalentă Cluj-Napoca. Echipa din capitală este astfel, aproape de a realiza o performanță extraordinară după ce s-a încununat și campioană a României, pentru al doilea an consecutiv, dar a câștigat și Liga Campionilor Europeni. Meciul de la Cluj-Napoca a fost, așa cum era de așteptat, extrem de echilibrat și disputat, cele două formații fiind de altfel, cele mai galonate din întrecerea internă a handbalului feminin.

Băimărencele au condus la pauză cu scorul de 12-11, dar actul secund, deși la fel de echilibrat precum primul, a fost adjudecat de CSM București, cu scorul de 15-13, tabela de marcaj indicând la finalul înfruntării un avantaj minim de partea campioanelor Europei, scor final 26-25. În cealaltă semifinală HCM Roman s-a impus în fața Dunării Brăila cu scorul de 27-20 și va disputa finala Cupei României, sâmbătă, de la ora 18.00, în compania CSM-ului din București.

Distribuie:

Postaţi un comentariu