Coregrafia copiilor!

Foto credit: Peluza Șepcile Roșii

Sub moto-ul „Împreună suntem <<U>>” suporterii Universității Cluj au dat startul evenimentelor dedicate Zilei Internaționale a Copilului încă de joi, 30 mai. Cu mic, cu mare, indiferent de vârstă, părinți și copii sunt așteptați la stadion și în zilele de vineri și sâmbătă unde, alături de fanii „Șepcilor roșii” vor realiza prima coregrafie a micilor ”U”-iști, în cadrul unui atelier în aer liber de pictat steaguri pe pânză!

Foto credit: Peluza Șepcile Roșii

Cu ocazia zilei de 1 iunie, Ziua internațională a copilului, în anul Centenarului Universității Cluj „ultras-ii” propun o activitate memorabilă cu un final de neuitat! „Am început de joi, dar îi așteptăm pe părinți și pe copii până sâmbătă, 1 iunie, înainte de meci, între orele 10:00 – 16:00, la stadionul Cluj-Arena <<Dr. Mircea Luca>>, Tribuna 2, unde, împreună vom da culoare steagurilor pregătite de galeria Universității”, este mesajul organizatorilor.

Pe lângă materialele necesare pictatului, organizatorii pun la dispoziție mai multe modele de diferite dimensiuni cu personaje din desenele animate, pentru a fi umplute cu culorile dorite, dar și fâșii de pânză goale pentru cei care doresc să-și exprime liber creativitatea. Steagurile vor fi păstrate de cei mici, singura condiție fiind rugămintea ca ele să fie aduse la meciul de sâmbătă, 1 iunie, de la ora 17:00 acolo unde „lucrările” vor desfășurate în tribunele Cluj Arena în prima coregrafie a micilor ”U”-iști. Pagina oficială a evenimentului poate fi consultată AICI.

Distribuie:

Postaţi un comentariu