Concurenţă mare sub panou

George Toth este cel mai nou jucător pe care antrenorul Mihai Silvăşan îl are sub comanda sa la antrenamentele echipei U-BT. În vârstă de 24 de ani pivotul care a câştigat Cupa României, anul trecut cu BC Timişoara, vine la Cluj printr-o conjuctură norocoasă. Basachetbalistul semnase în urmă cu doar două luni de zile cu CSM ploieşti, dar nu a apucat să evolueze niciun minut pentru gruparea prahoveană.

Geroge Toth este al treilea jucător pe poziţia de pivot, în lotul echipei clujene mai regăsindu-se senegalezul Ousmane Barro și Rolland Torok. „Am venit la Cluj cu gândul să fac performanță, este un pas înainte pentru mine și, în același timp, îmi doresc să ajung la lotul național și să joc constant. Este adevărat că nu am mai jucat de mult timp, au fost probleme, am semnat la un club, am venit la altul, am început cu stângul cum se spune, dar sper să intru în formă cât mai repede.

Mă bucur că am ajuns la U-Banca Transilvania și sunt sigur că am luat decizia cea mai bună de la veni la Cluj”, a declarat Toth pentru site-ul oficial al fostei campioane a României. Joi (15 septembrie), echipa clujeană va evolua la Oradea, în compania formaţiei locale CSM, în SuperCupa României. Meciul este programat la ora 18.00 şi va fi transmis în direct de Digisport.

„Unicul nostru scop în meciul de la Oradea este să câștigăm. Este în joc un trofeu pe care vrem să îl aducem acasă. Oradea are un lot foarte puternic, sunt campioana în exercițiu a României, și-au păstrat o parte din jucători, dar au mai adus și alții noi. Ei au încredere foarte mare în puterile lor, după ce au reușit să câștige titlul, însă scopul nostru este să îi batem. Și noi avem un lot puternic, eu am mare încredere în băieți și am mare încrede că putem câștiga acest meci”, a punctat şi antrenorul Mihai Silvăşan. În viitoarea ediţie a Ligi Naţionale de Baschet Masculin, U-BT va debuta, luni, la Timişoara.

Distribuie:

Postaţi un comentariu