Chindia cu erorile, CFR cu golurile

Foto: Dan Bodea

CFR a făcut instrucție cu Chindia Târgoviște pe care a învins-o cu scorul de 4-0 și s-a distanțat în fruntea clasamentului Ligii 1. La fel ca și în meciul tur, vișiniii au perforat de patru ori plasa porții dâmbovițenilor, deși nici băieții lui Viorel Moldovan nu au stat cu mâinile în sân, ba chiar s-au întrecut în erori.

Aioani a degajat neglijent o minge (în minutul 3), doar până la marginea propriului careu și Itu a șutat pentru 1-0. Până la pauză ambele formații au irosit oportunități favorabile, dar lipsa de inspirație, pe de-o parte, sau intervențiile salvatoare ale lui Arlauskis, au făcut ca scorul primei reprize să nu se modifice a doua oară.

Deac și Costache au ratat prima mare ocazie a reprizei a doua, iar Yameogo i-a pasat ideal lui Bordeianu și mijlocașul CFR-ului nu a refuzat cadoul dâmbovițean și a dublat avantajul echipei lui (min. 71). După alte 8 minute defensiva echipei oaspete respinge greșit o minge, din nou doar până la Bordeianu, și tabela de marcaj s-a modificat din nou.

În finalul întâlnirii a marcat și Camora, aflat la prima reușită din acest sezon. Cu 34 de puncte, dar și un joc în plus, CFR conduce clasamentul Ligii 1 urmată de Viitorul (29), Astra și U Craiova, ambele cu câte 28 de puncte. La jumătatea săptămânii viitoare CFR va juca pe Stadio Olimpico, cu Lazio în Liga Europa.

Distribuie:

Postaţi un comentariu