CFR termină en fanfare cantonamentul

Foto: Dan Bodea

Cu Dan Petrescu pe bancă și cu nu mai puțin de 14 jucători achiziționați în această vară CFR Cluj a termina cu victorie stagiul de pregătire din Slovenia. Vișiniii s-au impus cu scorul de 4-2 în ultimul meci jucat în cantonamentul din Slovenia, în compania celor de la Zoria Lugansk, prin golurile marcate de Hoban, Bokila și Bilal Omrani de două ori. A fost al treilea succes consecutiv pentru trupa lui Petrescu în Slovenia.

De altfel, din cele șase meciuri test disputate în această pauză competițională CFR-ul nu a pierdut niciunul, a marcat în toate partidele (12 goluri) și a încasat 6. Dan Petrescu a experimentat și în jocul cu Zorya, folosind o formulă de joc care ar putea reprezenta ”primul 11”, cel puțin în primele meciuri de campionat: Mincă – Manea, Horj, Vinicius, Camora – Deac, Hoban, Mureşan, Păun – Omrani, Bokila.

Partidele disputate de CFR în această vară:
CFR Cluj – Zorya 4-2
CFR Cluj – Lokomotiva Zagreb 1-0
CFR Cluj – NK Aluminij 1-0
CFR Cluj – NK Istra 2-2
CFR Cluj – FC Anzhi 1-1
CFR Cluj – Sepsi OSK 3-1.

Liga 1 va începe la sfârșitul săptămânii viitoare, dar Liga Profesionistă de Fotbal și Federația Română de profil nu au stabilit și țintarul campionatului, ceea ce înseamnă că CFR-ul nu-și cunoaște adversarul din prima etapă, cu doar o săptămână înaintea debutului în noul sezon.

Distribuie:

Postaţi un comentariu