CFR / Ionuţ Larie merge şi el la Steaua

Ionuț Larie (foto, în vișiniu) este aproape de un transfer la Steaua, urmând ca până la sfârșitul săptămânii să întărească ”legiunea CFR-istă” din Ghencea / Foto: Dan Bodea

CFR-iştii au mare căutare în Ghencea. După Muniru, Tade şi Carp, Ionuţ Larie are şi el bagajele făcute şi va ajunge până la sfârşitul săptămânii la Steaua. Antrenorul campioanei, Mirel Rădoi, nu agrează jucătorii cu trecut dinamovist, astfel că, Ţucudean şi Tamaş au fost înlăturaţi, iar Srdjan Luchin a fost şi el anunţat că nu mai face parte din planurile de viitor ale roş-albaştrilor.

Carp a fost transferat tocmai pentru a-l înlocui pe Tamaş, Tade a ajuns la Steaua pentru că Ţucudean nu era pe placul lui Rădoi, iar noua ţintă, Larie, merge la gruparea campioană pentru a acoperi golul lăsat de Luchin. Ionuţ Larie are 28 de ani şi a fost achiziţionat de CFR anul trecut, de la Viitorul Constanţa. În iarnă, fundaşul central a avut oferte din Liga 1, dar oficialii de la CFR nu l-au lăsat să plece.

Larie mai are contract cu echipa feroviară încă două sezoane, iar în cariera lui a mai jucat la Farul Constanţa, CSM Râmnicu Vâlcea şi Delta Tulcea.

Distribuie:

Postaţi un comentariu