CFR e ”campioana de toamnă” în Liga 1

Foto: Dan Bodea

CFR Cluj a câștigat cu 2-1 meciul disputat în deplasare, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în cadrul etapei a XIII-a din Liga 1, ultima a turului sezonului regulat, și va începe returul din poziția de ”campioană de toamnă”. Vișiniii au deschis scorul repede (minutul 14), după o bâlbâială în careu a gazdelor. Billel Omrani a fost omul potrivit la locul potrivit și a împins balonul în plasă.

Gazdele au răspuns prin Tandia care a luat o acțiune pe cont propriu (min. 21) și a încercat să-l surprindă pe Arlauskis cu o execuție la colțul lung. Portarul CFR-ului s-a întins și a respins mingea. O nouă gafă în apărarea gazdelor (min. 24) l-a adus pe Țucudean în fața golului doi, dar atacantul feroviarilor a tras pe lângă. În prelungirile primei reprize Arlauskis și-a mai salvat odată echipa, după ce a scos de sub bară mingea șutată de Tandia din lovitură liberă.

Același Tandia a mai încercat odată vigilența șui Arlauskis (min. 56), iar Țucudean a irosit la rândul lui oportunitatea de a dubla avantajul echipei sale (min. 63). CFR a evoluat în inferioritate numerică din minutul 64. Males l-a atacat violent pe Tandia și a văzut roșu direct. Gazdele au egalat în minutul 80 prin Florin Ștefan, dar CFR avea să se impună prin golul lui Deac. Vașvari la faultat în careu pe Mureșan, iar decarul clujenilor a transformat lovitura de la punctul cu var. Astfel, CFR termină turul sezonului regulat al Ligii 1 cu 26 de puncte, pe prima poziție a clasamentului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu