CFR a trecut ca TGV-ul prin Mediaș

Foto: Dan Bodea

CFR Cluj a obținut al doilea succes stagional, scor 3-0, în meciul disputat în deplasare, în fața formației Gaz Metan Mediaș, în cadrul etapei a treia a Ligii 1 de fotbal. Clujenii au profitat din plin de haosul de la Mediaș, fotbaliștii echipei gazdă fiind mai mult cu gândul la problemele financiare ale clubului, decât la meciul cu CFR. Recent conducătorii de la Gaz Metan și-au anunțat jucătorii că vor avea contractele scăzute cu 40%, din cauza dificultăților financiare.

Meciul a început slab și au fost nevoie de 10 minute până să apară prima situație mai periculoasă. Culio a pasat greșit o minge ce a ajuns la Buziuc, dar șutul atacantului medieșean a trecut pe lângă poarta lui Vâtcă. În minutul 16 Urko Vera a reluat bine cu capul o centrare a lui Deac, dar portarul gazdelor respinge. Două minute mai târziu Vinicius a trimis și el periculos spre poarta lui Greab.

În minutul 27 Deac a primit o pasă perfectă și a pornit în viteză spre careul gazdelor, dar a fost faultat în suprafața de pedeapsă și centralul partidei a indicat punctul cu var de unde Culio avea să deschidă scorul în minutul 28. Singura încercare timidă a medieșenilor de a crea panică în careul lui Vâtcă a fost la reluarea lui Golubovic. În minutul 36 fotbalistul de care CFR-ul nu a reușit să ”scape” în această vară, Brian Nouvier, a înscris frumos cu un șut la colțul scurt și a stabilit scorul la pauză.

La 7 minute de la reluarea jocului Gazul a avut posibilitatea să reintre în meci dar Olaru nu l-a putut învinge pe Vâtcă. În minutul 60 Vera a marcat al doilea său gol pentru CFR și a dus scorul la 3-0. A fost faza care a înghețat meciul, până la finalul partidei doar schimbările de jucători și situația bună a lui Culio, din minutul 77, putând fi consemnate în caseta tehnică. CFR-ul are 7 puncte după trei etape și a egalat-o, cel puțin temporar, pe FC Botoșani în fruntea clasamentului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu