CFR a avut noroc la tragerea la sorți

Deținătoarea trofeului Cupei României, CFR Cluj, va întâlni în faza sferturilor de finală a competiției formația ACS Poli Timișoara, conform tragerii la sorți care a avut loc, luni, la sediul Federației Române de Fotbal. Meciul se va disputa la Timișoara, într-u cât regulamentul de desfășurare a Cupei României prevede ca echipa mai slab cotată în ediția anterioară de campionat să fie organizatoarea partidei.

Partida se va dipsuta într-una din zilele de 28,29, sau 30 martie, în funcție de televizare. Interesant este că ambele echipe au pornit la drum în actualul campionat cu penalizări dictate de Comisiile FRF. Ardelenii au intrat în competiție cu – 6 puncte, în vreme ce bănățenii au avut de recuperat un deficit de -14 puncte. În momentul de față CFR Cluj ocupă poziția a 5-a a clasamentului, cu 34 de puncte, iar Poli este penultima cu 10 puncte.

Capul de afiș al sferturilor de finală este deținut de înfruntarea dintre campioana en-tire a României, Astra Giurgiu și actualul lider al Ligii 1, Viitorul Constanța. În celelalte meciuri se întâlnesc: CS U Craiova – Dinamo, respectiv CS Mioveni – FC Voluntari. Sferturile de finală se vor juca într-o manşă singură, în intervalul 28-30 martie 2017, în funcţie de opţiunile pentru televizare, pe terenul formaţie din ligă inferioară (este cazul unei singure confruntări) sau al echipei mai slab clasate la finalul ediţiei de campionat din 2015-2016.

Postaţi un comentariu