Campioana Europei se respectă

Echipa naţională de fotbal a Spaniei îşi va petrece wekendul de la Cluj, într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din oraş

Naţionala Spaniei e aşteptată în cel mai luxos hotel din Cluj. Ibericii vor avea un meniu special, doar din preparate mediteraneene. Sarmalele tradiţionale nu au fost pe placul spaniolilor. Naţionala Spaniei e aşteptată vineri seara la Cluj. City Plazza este situat în centrul Clujului, iar administratorii hotelului se pregătesc intens pentru sosirea fostei câştigătoare a Cupei Mondiale. Hotelul de cinci stele este amplasat la doar 5 minute de Cluj Arena.

De pe geamul camerelor fotbaliştii lui Vicente Del Bosque pot vedea fără probleme stadionul pe vor înfrunta naţionala României. „Au fost în vizită mai multe persoane din staful Federaţiei Spaniole de Fotbal şi au ales hotelul nostru, tocmai pentru că este situat în imediata vecinătate a stadionului”, a declarat Dafina Suciu, marketing manager City Plazza.

Ibericii n-au avut cerinţe speciale pentru weekend-ul pe care îl vor petrece la Cluj-Napoca. Gazdele însă, le-au pregătit însă cele mai luxoase camere din hotel. Preţul unui apartament prezidenţial poate ajunge la câteva sute de euro. Del Bosque se va bucura de un apartament imens de 120 de metri pătraţi, cu saună, jacuzzi şi baie italienească. Pique şi compania vor avea parte de un tratament preferenţial la amplasamentul de 5 stele. Se pot relaxa la SPA, şi la masaj.

Spaniolii au refuzat un meniu tradiţional cu sarmale şi au ales un meniu specific mediteraneean. „Mult peşte, multe fructe, legume. Asta au cerut, Sigur că noi am încercat să le oferim o seară tradiţională, dar au refuzat. Din câte am înţeles îşi vor aduce şi bucătarul lor”, a mai spus Dafina Suciu. Reamintim că echipele naţionale de fotbal ale României şi Spaniei vor disputa un meci amical, duminică, 27 martie, de la ora 21.45, pe Cluj Arena.

Distribuie:

Postaţi un comentariu