Baschet / Lawrence Westbrook a semnat cu U Mobitelco

Lawrence Westbrook este cea mai recentă achiziţie a echipei U BT Mobitelco şi vine din Germania de la Nektar Reisen Ludwigsburg / sursa foto: u-mobitelco.ro

Oficialii echipei masculine de baschet U BT Mobitelco au anunţat transferul jucătorului american Lawrence Westbrook. Sportivul are 26 de ani, joacă pe postul de fundaş, are 1, 85 metri înălţime şi 84 de kilograme. În Statele Unite ale Americii Westbrook a evoluat la  trei formaţii, Maine Red Claws, Dakota Wizards şi Texas Legends.

În sezonul 2012/2013 americanul a semnat primul contract cu o echipă din Europa, Hapoel Kazrin Galil, alături de care a evoluat în liga secundă din Israel. În urmă cu exact un an de zile a fost achiziţionat de gruparea din prima ligă a Germaniei, Nektar Reisen Ludwigsburg, unde a evoluat până la sosirea lui la Cluj.

Vreme de o săptămână americanul a fost testat de antrenorul Dorin Pintea, acesta din urmă dându-şi acceptul pentru ca Westbrook să evolueaze la formaţia ardeleană. După 17 etape U Mobitelco Cluj ocupă locul patru în clasamentul Ligii Naţionale, iar în etapa viitoare va evolua în deplasare, sâmbătă, cu Timba Timişoara.

Distribuie:

Postaţi un comentariu