Baschet / Încă un american la ”U” Cluj

Noul pivot al echipei masculine de baschet "U" Cluj este Braxton Dupree şi a mai evoluat în caroeră la Maccabi Ashdod (Israel) şi la Rilski Sportist (Bulgaria)

Aflată într-o situaţie dificilă în clasamentul Ligii Naţionale de Baschet Masculin, pe ultimul loc fără nicio victorie stagională, echipa masculină de baschet a CS Universitatea Cluj a oficializat transferul americanului Braxton Dupree, jucător care evoluează pe poziţia 4 (extremă) şi măsoară 2, 04 metri.

Dupree are 25 de ani şi a mai trecut în cariera sa pe la mai multe echipe eruopene, cel mai important nume fiind Rilski Sportist din Bulgaria și Maccabi Ashod din Israel. Braxton Dupree îngroaşă rândurile jucătorilor de peste ocean acontaţi de „studenţi” în acest sezon, după Buster Perkins, DeAndre Mays și Brian Burell.

“Este un jucător care poate să joace foarte bine şi pe poziţia 4, dar şi pe 5, cea de pivot, iar eu cred că la Universitatea pe acest post va juca pentru că era poziția care până acum nu era acoperită aşa cum trebuie. Să vedem dacă până sâmbătă reuşim să primim şi acceptul federaţiei pentru a-l folosi în meciul cu BC Timişoara. ”, a declarat managerul echipei, Claudiu Trîncă.

Universitatea Cluj va întâlni, sâmbătă, pe teren propriu formaţia BC Timba Timişoara. Meciul este programat de la ora 18.30 şi se va disputa în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu