Bară pentru ”U”, ratarea sezonului pentru Balotești. Scor final 0-0

Foto: Dan Bodea

”U” Cluj nu a profitat de pașii greșiți ai contracandidatelor la promovare și a obținut doar un punct în înfruntarea cu CS Balotești, într-un meci în care Goga a trimis un balon în bară, iar Clătinici a ratat singur cu Bozoancă. Meciul de pe Cluj Arena, dintre Universitatea și CS Balotești s-a terminat 0-0, iar ”Șepcile roșii” au făcut un pas în spate în lupta cu Snagov, Petrolul și Chindia. Marcați de drama colegului lor, George Florescu, care și-a pierdut tatăl în ziua în care clubul aniversa 99 de ani, fotbaliștii de la Universitatea au ratat ocazii în cascadă.

Ene nu a pus latul la pasa lui Gavra, Goga a ratat de puțin cadrul porții cu un șut de la distanță, și cele două echipe au intrat la vestiare la egalitate. În actul secund Alex Coman a centrat, mingea a ajuns din nou la Goga, dar șutul acestuia a fost blocat. Cordoș și Gavra au fost în situații favorabile, dar Bozoancă a punctat la impresia de final cu intervenția din minutul 84 când Clătinici a scăpat singur spre poartă.

Portarul Universității a rămas ferm pe picioare și l-a obligat pe atacantul oaspeților să rateze una dintre cele mai mari ocazii ale campionatului. În minutul 90 Alex Coman a centrat din nou, Ursu a șutat în blocaj, Goga a încercat o finalizare din foarfece, iar Taub a dărâmat un adversar cu un șut puternic, deviat în corner. S-a terminat cum a început, 0-0, și Universitatea a ratat șansa de a se apropia la 3 puncte de liderul Chindia. Alb-negrii vor evolua în deplasare în următoarele două partide și încheie anul, acasă, cu Chindia.

Distribuie:

Postaţi un comentariu