Au obosit CFR-iștii

Foto: Dan Bodea (arhivă)

CFR Cluj a pierdut, scor 0-2, meciul cu Dinamo din etapa a patra a play-off-ului. Gazdele au avut una dintre cele mai consistente evoluții din această etapă a sezonului, în vreme ce trupa lui Vasile Miriuță a resimțit din plin starea de tensiune acumulată în ultima vreme. Omul primelor 20 de minute a fost dinamovistul Nemec, care a ratat două bune oportunități, înainte să deschidă scorul în minutul 21.

Abia după ce Dinamo a marcat, jocul s-a echilibrat, iar ocaziile au alternat la cele două porți. Deac și Păun au ratat pentru CFR, Rivaldinho și Petre pentru gazde. La fel ca și în cazul lui Nemec, brazilianul a apărut de câteva ori periculos în careul clujenilor, până să marcheze și el primul gol în tricoul lui Dinamo, în minutul 43. A doua repriză a fost una de uzură. Vișiniii n-au avut vlagă să reintre în meci, roș-albii n-au mai forțat. Un moment tensionat s-a consumat în minutul 80 când Dielna a intrat tare la Roman, apoi a sărit la bătaie cu Deac și Omrani.

Ultima fază importantă a meciului s-a petrecut în minutul 85 când CFR a marcat prin Horj, dar golul a fost anulat, din cauză că jucătorul CFR-ist se afla în poziție afară din joc. ”N-am început bine jocul. În prima repriză ne-au dominat teritorial. În repriza a doua, am dominat în totalitate, dar n-am reușit să marcăm”, a concluzionat Vasile Miriuță, la capătul partidei de pe Arena Națională.

Distribuie:

Postaţi un comentariu