Au dat 11 goluri în poarta liderului

Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de fotbal Olimpia Cluj a învins cu scorul de 11-0 pe CFR Timișoara, într-un meci din Superliga Națională și revine astfel, pe prima poziție în clasament. Bănățencele erau lideri ai Superligii, iar după depunctarea formației ASA Târgu Mureș, înfruntarea dintre cele două echipe era considerat un ”mic” derby.

Clujencele au evoluat ca de obicei, fără inhibiții, au preluat inițiativa încă din primele momente ale meciului și au marcat nu mai puțin de 11 goluri, dintre care 7 numai în prima repriză. Adina Giurgiu și Loredana Popa au reușit câte o triplă! În repriza a doua jocul a fost mult mai relaxat.

„Noi cred că am făcut cea mai bună primă repriză din această toamnă în condițiile în care am avut foarte multe meciuri, unele la nivel internațional. Fetele noastre au legat foarte bine jocul, am avut o posesie foarte bună, sunt foarte mulțumit de randamentul mai ales din prima repriză. Era normal ca în repriza a doua să mai scadă turația, exista frica multora să nu se accidenteze”, a declarat antrenorul clujencelor, Mirel Albon.

Distribuie:

Postaţi un comentariu