Au controlat meciul, dar au ratat victoria

Florina Chintoan a marcat 7 goluri în poarta celor de la Măgura Cisnădie, dar ”U” a ratat prima victorie din noul sezon / Foto: Dan Bodea

Handbalistele de la Universitatea Cluj au terminat la egalitate, scor 31-31, meciul disputat pe teren propriu, în compania formației CS Măgura Cisnădie. Partida contând pentru etapa a doua a sezonului regulat al Ligii Naționale a fost controlată aproape în întregime de elevele antrenoarelor Carmen Amariei și Luminița Huțupan. După cum au decurs lucrurile în primele 30 de minute de joc, nimeni nu ar fi anticipat finalul de coșmar al clujencelor. La pauză ”U” avea deja patru goluri avans pe tabela de marcaj (18-14).

Și în actul secund universitarele păreau că au controlul asupra meciului, iar avansul a crescu la 6 goluri (25-19), după 42 de minute din dispută. Oaspetele au reușit să se regrupeze și să marcheze mai mult în a doua jumătate a reprizei secunde și s-au apropiat periculos de mult de ”U”. Cu 8 minute înaintea fluierului final CS Măgura a trecut chiar în avantaj, scor 26-27. Fetele de la Universitatea au reușit să treacă greu peste momentele neinspirate. Cu mare greutate alb-negrele au reușit să preia din nou conducerea pe tabelă, dar la ultima fază a meciului Măgura a înscris și partida s-a terminat la egalitate, scor 31-31.

Luminița Huțupan și Carmen Amariei au cerut degeaba anularea ultimului gol al meciului / Foto: Dan Bodea

Luminița Huțupan și Carmen Amariei au cerut degeaba anularea ultimului gol al meciului / Foto: Dan Bodea

Cele două antrenoare ale Universității, Carmen Amariei și Luminița Huțupan au cerut insistent oficialilor meciului să anuleze ultima reușită a echipei sibiene, pe motiv că timpul regulamentar de joc era deja scurs în momentul reușitei echipei vizitatoare. La această partidă au asistat și fotbaliștii de la ”U”, care au, sâmbătă, meci în cadrul etapei a III-a a Ligii a IV-a, acasă, cu CFR Dej.

Distribuie:

Postaţi un comentariu