Anunț oficial al FRF: România-Spania se joacă la Cluj

Răzvan Burleanu / Foto: Dan Bodeaa

FRF a anunțat vineri,  pe site-ul oficial, că partida amicală cu Spania va avea loc la Cluj. „Federația Română de Fotbal anunță că s-a luat o decizie în privința stadioanelor ce vor găzdui meciurile amicale programate la finalul acestei luni. Astfel, partida cu Lituania se va disputa la Giurgiu pe arena «Marin Anastasovici» în data de 23 martie, ora 20:00, iar întâlnirea cu Spania va avea loc pe 27 martie, pe Cluj Arena, de la ora 21:45”, se arată în comunicatul federației.

FRF va da detalii privind punerea în vânzare a biletelor, în zilele următoare.

Decizia survine după ce ificiali ai Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) au lăsat să se înţeleagă, după ultima inspecţie la stadion, că arena poate fi redeschisă dacă cineva dă în scris că răspunde pentru orice eveniment nedorit care s-ar putea petrece în interiorul edificiului, pe timpul desfăşuşării evenimentelor sportive.

Mai mult, tot vineri, primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a anunțat că Arena Națională se va deschide cel mai târziu pe 21 martie, dar doar dacă Ministrul Dezvoltării va da o ordonanță specială.

Primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava a făcut anunțul după întâlnirea avută cu președintele FRF, Răzvan Burleanu și Gino Iorgulescu, șeful LPF. „Am depus la MDRAP expertiza tehnică făcută la un laborator din Italia, acreditat la nivel european. În urma testelor făcute a reieșit că materialul este de clasa B, deci este compatibil cu legislația în vigoare și pe baza expertizei trebuie să primim agrementul necesar ca Arena Națională să obțină autorizația de securitate la incendiu. Îi solicit public domnului vicepremier Vasile Dâncu să grăbească procedurile la minister și să elibereze agrementul necesar. Am depus expertiza în data de 19 februarie. Teoretic, cel mai tarziu 19 martie, am putea avea agrementul pentru obținerea autorizației. Cel mai tarziu, pe 21 martie am putea deschide stadionul. În cazul în care MDRAP nu va elibera agrementul, voi găsi altă soluție pentru a-l redeschide cat mai repede”, a scris Răzvan Sava pe contul său de Facebook, citat de Mediafax.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu