Amicale / Steaua a câştigat primul meci în Spania

Florin Gardoş a deschis scorul pentru Steaua, în victoria (3-1) cu Korona Kielce, singura victorie a roş-albaştrilor în stagiile din Spania

Campioana en-tritre a României la fotbal, Steaua Bucureşti, a câştigat primul amical în cadrul stagiilor de pregătire din Spania. Roş-albaştrii s-au impus cu scorul de 3-1 în faţa formaţiei poloneze Korona Kielce, în partida disputată la Marbella.

Pentru stelişti au marcat Florin Gardoş, în minutul 21, Federico Piovaccari, minutul 45 şi Nicuşor Stanciu, în minutul 69, direct din lovitură liberă din afara careului. Şi în acest meci test Laurenţiu Reghecampf a rulat întreg lotul de jucători.

Steaua va juca ultimul amical din Spania cu IF Elfsborg Boras, ocupanta locului 6 în ultima ediţie de campionat din Suedia. Meciul se va disputa miercuri, 5 februarie.

În precedentele opt amicale pe care Steaua le-a jucat în Spania a obţinut rezultatele: 1-5 cu FC Nurnberg, 0-0 cu Werder Bremen, 0-1 cu FC Lucerna, 1-1 cu Union Berlin şi 0-2 cu FC Baku în primul stagiu, 0-0 cu Dinamo Kiev, 0-0 cu IFK Goeteborg şi 1-2 cu Lokomotiv Plovdiv, în al doilea cantonament.

Distribuie:

Postaţi un comentariu