Alibec – Omrani, cel mai tare ”schimb” al iernii

Foto: Dan Bodea

Campionatul intern de fotbal a intrat în pauză, dar ”campionatul transferurilor” este în plină derulare. Cea mai tare mutare a iernii le-ar putea avea în prim-plan pe CFR Cluj și FCSB. Curtat de Gigi Becali, care îl vrea la FCSB, atacantul francez al CFR-ului, Billel Omrani ar putea ajunge sub comanda lui Nicolae Dică, dacă bucureștenii ar fi de acord cu un schimb de jucători, în urma căruia Denis Alibec să ajungă în Gruia. ”M-ar tenta Alibec. Să ne facă o propunere. Dacă mă întrebi, mie îmi place mult de Alibec. Am și o afinitate pentru Omrani”, a spus Bogdan Mara, impresar sportiv, analist TV și managerul sportiv al CFR-ului.

Finanțatorul bucureștenilor insistă de ceva vreme că și l-ar dori în lot pe Billel Oramni, atacantul trecut pe la Marseille. În vârstă de 24 de ani Omrani evoluează la CFR din septembrie 2016. În tot acest timp a adunat 45 de partide și a marcat 9 goluri (în medie 0,2 goluri pe meci). Miercuri, finanțatorul FCSB a anunțat, la Digisport, că atacantul francez va ajunge la gruparea bucureșteană liber de contract, deoarece în ianuarie ar intra în ultimele 6 luni de angajament. Oficialul CFR-ului, Iuliu Mureșan, a dezmințit însă, această variantă. ”Acum e exclus să fie jucătorul FCSB în acest moment.

Nu are cum să semneze pe 15 ianuarie. Nu știu dacă a negociat cu Becali. Impresarii care reprezintă un jucător pot negocia. Un club poate vorbi cu impresarul, dar nu cu celălalt club. În rest, ce discută impresarii e treaba lor. Contractul lui nu se termină în vară. Omrani are contract până în 2019. A avut loc o prelungire de contract”, a spus Mureșan la Digi Sport Special. De-a lungul anilor FCSB a transferat de la CFR o mulțime de jucători. Niciunul nu a confirmat la gruparea roș-albastră.

1 Comentariu

  1. paul pop spune:

    un ziar care la stiri sportive debiteaza numai tampenii

Postaţi un comentariu