Alegeri LPF / Paszkany nu s-a întâlnit cu Ponta, dar se bucură pentru Iorgulescu

Pszkany Arpad neagă că s-ar fi întâlnit cu premierul Victor Ponta, dar se bucură pentru numirea lui Gino Iorgulescu în fruntea LPF /foto: Dan Bodea

Vestea schimbării din funcția de șef al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a lui Dumitru Dragomir, învins de Gino Iorgulescu la alegerile care au avut loc, joi, a fost primită cu entuziasm de finanțatorul clubului de fotbal CFR Cluj, Paszkany Arpad. Pe de altă parte șeful din Gruia spune că nu s-a întâlnit cu premierul Victor Ponta, cu o seară înaintea alegerilor de la LPF și că regretă acest lucru.

Paszkany: ”M-aș întâlni cu domnul Ponta”
Patroni CFR-ului, Paszkany Arpad, se bucură că Gino Iorgulescu a fost ales președinte al LPF și este convins că acesta va ști să gestioneze forul fotbalistic chiar și în această perioadă de recesiune. ”Gino Iorgulescu este un om de fotbal, are peste 300 de meciuri în Liga I, a fost un mare internațional al României, iar în afaceri a demonstrat că este un foarte bun manager. Sunt convins că va face lucruri bune în fruntea LPF”, a salutat Paszkany numirea lui Iorgulescu.

Presa centrală a speculat că în noaptea dinaintea alegerilor de la LPF, premierul Victor Ponta și noul șef al ligii profesioniste s-ar fi întâlnit cu mai mulți conducători de cluburi din Liga I însă Paszkany a negat acest lucru. ”Nu m-am întâlnit cu Ponta și sincer aș fi bucuros să am o astfel de întâlnire pentru că am avea multe subiecte comune, mai ales în sport. Sportul a ținut mereu aproape de politic și fără implicarea politică în sport priviți câte discipline în care altă dată eram neînvinși, acum nu mai există”, a spus Paszkany.

Omul de afaceri clujean a mai adăugat că schimbarea lui Dumitru Dragomir din fruntea Ligii era inevitabilă, chiar dacă recunoaște că fostul șef de la LPF a făcut multe lucruri bune pentru fotbalul românesc.

”Orice funcție de conducere este limitată în timp, nu poți sta o viață într-o funcție. Nici președintele României, nici un șef de federație sportivă. Aici vorbim de mandate. Domnul Dragomir a făcut lucruri bune pentru fotbalul românesc, dar era timpul pentru un om nou, care să vină cu entuziasm, cu idei noi. Nu-l regret pe Dragomir, eu regret doar persoanele care nu mai sunt printre noi”, a comentat Paszkany Arpad.

Distribuie:

Postaţi un comentariu