Al doilea egal amical pentru CFR

Foto: Dan Bodea

Sub comanda lui Edward Iordănescu CFR efectuează al doilea stagiu de pregătire al verii, în Polonia, la Sochocin. După două zile de acomodare vișiniii au disputat și primul meci test, în compania formației Wigry Suwalki. În ciuda adversarului modest, Wigry a terminat ediția precedentă a ligii a doua din Polonia pe locul șase, meciul s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Cu Deac în primul 11, dar fără Alexandru Ioniță, trupa feroviară nu a găsit drumul spre poartă însă, CFR-ul este încă în căutarea formulei ideale de joc. Iordănescu a început meciul cu Arlauskis în poartă, Peteleu, Vinicius, Mureșan și Camora în defensivă, Hoban, Mailat, Culio și Djokovic în linia mediană, Deac și Păun fiind trimiși în ofensivă. Pe parcursul meciului au fost testați și alți jucători.

Este al doilea rezultat de egalitate obținut de CFR în tot atâtea amicale disputate de la reluarea pregătirilor. În primul meci test trupa lui Iordănescu a terminat 1-1 cu Sepsi OSK. În cantonamentul din Polonia feroviarii mai au programate alte trei partide: cu Jagiellonia, miercuri 4 iulie, cu Warta Poznan pe 7 iulie și cu Podbrezova în 10 iulie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu