Addio Giuseppe De Luca

Campioana României la fotbal, CFR Cluj, nu a realizat niciun transfer în această iarnă, dar a renunțat la serviciile a patru jucători. Cu doar patru zile înaintea stratului părții a doua a sezonului intern, oficialii din Gruia sunt pe cale să oficializeze încă o reziliere. Dacă părțile se vor înțelege și clubul nu va fi obligat să plătească despăgubiri, atacantul Giuseppe De Luca se va întoarce în Italia. Fotbalistul de 28 de ani este în negocieri cu gruparea din Serie B, Livorno.

Achiziționat în vara anului trecut, de la Virtus Entella, Giuseppe De Luca era considerat cândva o mare speranță a fotbalului italian, acesta adunând șapte selecții în naționala sub 20 de ani, respectiv patru în tricoul reprezentativei de tineret. În cele șase luni petrecute la CFR Cluj, De Luca a bifat doar 73 de minute, în trei meciuri. Fotbalistul a anunțat încă de luna trecută conducerea clubului feroviar că nu mai este dispus să fie doar rezervă la gruparea campioană.

Site-ul calciomercato.com anunță că De Luca și oficialii clubului Livorno au ajuns la un acord, iar fotbalistul va evolua în partea a doua a sezonului la echipa care este penultima în clasamentul ligii a doua din Italia. Până la De Luca, CFR i-a mai împrumutat pe Sebastian Mailat la Gaz metan, pe Andrei Radu la Dunărea Călărași și pe Robert Tambe la Seriff Tiraspol. De asemenea, Urko Vera a cerut să i se rezilieze contractul și a semnat cu echipa de liga a patra din Anglia, Oldham, pentru care a și marcat un gol.

Distribuie:

Postaţi un comentariu