A renăscut speranța

Foto: Dan Bodea

U-BT Cluj a învins cu scorul de 79-70 pe CSM Oradea, în meciul trei din seria programată în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin. După un început mai bun al oaspeților, clujenii au depășit repede momentul și au trecut la conducerea jocului. Primul sfert s-a încheiat în avantajul gazdelor, scor 24-17, dar actul secund avea să le reamintească suporterilor că echipa lui Marcel Țenter este una inconstantă.

Orădenii au făcut spectacol pe parchetul Polivalentei și și-au adjudecat al doilea parțial cu 19-10, trecând în avantaj pe tabela de marcaj. Pauza a fost de bun augur pentru elevii lui Țenter, aceștia intrând extrem de motivați pe teren. Introducerea lui Cătălin Baciu a fost inspirată, pivotul clujean dominând practic lupta, sub ambele panouri. 27-13 în favoarea celor de la U-BT s-a încheiat sfertul al treilea.

Încă odată, în ultimul sfert clujenii au comis-o. Nu atât de grav ca de obicei, dar și de această dată sfertul patru a fost pierdut de U-BT, scor 18-21. Orădenii nu au reușit să întoarcă diferența din sfertul al treilea și au ieșit de pe teren învinși. Cătălin Baciu a reușit 19 puncte pentru U-BT și a fost cel mai prolific marcator al clujenilor. Meciul patru este programat, vineri, de la ora 20.15.

Distribuie:

Postaţi un comentariu