Sătmărean lovit mortal de tren / Update: Martorii susțin că aceasta s-a sinucis

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Un bărbat în vârstă de 52 de ani din Satu Mare și-a pierdut viața joi, în jurul orei 11.35,  după ce a fost surprins de tren pe şine,  la trecerea peste calea ferată de lângă fabrica Electrolux, în apropierea stației C.F.R. Satu Mare.  Trupul bărbatului a fost târât câţiva zeci de metri de locomotiva trenului Satu Mare – Jibou, până  în apropierea podului de fier.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de ambulanță, polițiști, dar și specialiști care au făcut măsurători. Potrivit unui comunicat de presă remis de  Inspectoratul Județean de Poliție (IJP) Satu Mare, poliţiştii Biroului Poliţiei Transporturi anchetează împrejurările producerii accidentului, din primele verificări nerezultând indicii cu privire la comiterea vreunei infracţiuni asupra victimei.

Cu toate că anchetatorii iau în calcul orice variantă, purtătorul de cuvânt al IJP Satu Mare, Roxana Cristea, a declarat că cea mai plauzibilă variantă este cea a sinuciderii, bărbatul prezentând multiple fracturi specifice accidentelor feroviare. Aceasta a mai spus că, potrivit martorilor, bărbatul s-a ghemuit intenționat pe șinele de cale ferată și a fost prins sub garnitura trenului.

 

Sergiu Podină

barbat-lovit-tren-satu-mare

lovit-de-tren-satu-mare3

Postaţi un comentariu