În sfârșit! Programul „Cornul şi laptele” începe la timp

Sursa foto: ebihoreanul.ro

În şcolile din judeţul Satu Mare repartiţia produselor lactate şi de panificaţie din cadrul programului „Cornul şi laptele” începe marţi, 17 septembrie. În vederea derulării programului, Consiliul Judeţean a încheiat proceduri de negociere cu firmele furnizoare – SC SIMULTAN FOOD 2011 SRL pentru produsele lactate, respectiv SC VARGA QUATRO SRL, pentru loturile I, II, III privind repartizarea cornului, şi SC TRANS TUR TĂŞNAD pentru locul IV.

Valoarea estimată a produselor lactate este de 3.602, 820 lei fără TVA, iar a celor de panificaţie – 1.859, 520 lei fără TVA.  Finanţarea programului este asigurată din fonduri de la bugetul de stat, din sume defalcate din TVA pentru cheltuieli descentralizate la nivelul judeţelor.
Programul “Cornul și Laptele” se adresează copiilor din clasele 0-VIII şi celor din învăţământul preşcolar, în număr de 38, 740 în judeţ. În lotul I – Satu Mare: 17, 612 copii, lotul II – Carei: 6, 707 copii, lotul III – Oaş: 8, 394 copii, iar lotul IV – Tăşnad: 6, 027 copii.


Publicitate

Postaţi un comentariu