Centru de recuperare neuropsihiatrică pentru 48 de persoane

Centrul va fi construit în municipiul Carei

Un centru nou de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică având o capacitate de 48 de persoane va fi construit în municipiul Carei, din bani împrumutaţi de la Banca Mondială.

Potrivit unui anunţ postat pe site-ul Consiliului Judeţean Satu Mare, la licitaţia privind construcţia ‘Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică’ din Carei s-au înscris trei firme şi a fost declarată câştigătoare o societate cu preţul cei mai mic, de 2, 4 milioane lei cu TVA.

‘Ofertantul câştigător al contractului de lucrări având ca obiect execuţia lucrărilor de construire a Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică este SC Universal Construct S.A. cu o valoare a Contractului de 2.422.192, 65 lei (preţ cu TVA) şi o durată de execuţie de 6 luni. Contractul presupune construirea unui centru social, capacitate 48 de locuri, pentru protecţia speciala a persoanelor cu handicap’, precizează sursa citată.

Suprafaţa construită a clădirii va fi de 510 mp iar suprafaţa desfăşurată de 1355, 50 mp, clădirea urmând să aibă subsol, parter şi un etaj.

Fondurile sunt asigurate printr-un credit accesat la Banca Mondială, prin Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.

Postaţi un comentariu