Nicio carie! Congres internaţional despre tehnologiile inovative din stomatologie

Peste 500 de specialişti în domeniul stomatologiei, inclusiv din străinătate, participă la Congresul de Medicină Dentară Transilvania, congres care are ca temă „Tehnologii inovative în stomatologia românească”.

„Congresul are în acest an o temă generoasă, dar şi de mare actualitate, respectiv tehnologiile inovative în practica stomatologică. Participarea şi atractivitatea acestui eveniment sunt deosebite, avem înregistraţi în acest moment peste 500 de participanţi şi aşteptăm în continuare înscrieri. (…) Un aspect specific acestui eveniment este existenţa unei secţiuni alocate comunicărilor din mediul privat, comunicări care se ridică la nivelul prezentărilor de la orice congres internaţional. Aceasta semnifică, pe de o parte, creşterea calităţii actului stomatologic în România, iar pe de altă parte, implicarea medicilor în asumarea rolului lor nu numai de practicieni curanţi, dar şi de formatori, educatori”, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele congresului, prof. dr. Radu Septimiu Câmpian, decanul Facultăţii de medicină dentară din cadrul UMF Iuliu Haţieganu Cluj-Napoca.

Congresul de Medicină Dentară Transilvania, aflat la a 6-a ediţie, se desfăşoară la Cinematograful Florin Piersic din Cluj, în perioada 8-10 octombrie şi, în acest an, are invitaţi din Franţa, Germania şi Slovenia.

În cadrul evenimentului de deschidere a congresului, joi a avut loc şi lansarea volumului „Ghid de abordare a pacientului cu paralizie facială în cabinetul stomatologic”, semnat de dr. Aranka Ilea.


Publicitate

Postaţi un comentariu